Politika privatnosti


EasyPass obraća veliku pažnju na privatnost i zaštitu Vaših podataka koje upotrebite na našem sajtu. Ovde možete naći više pojedinosti oko privatnosti i zaštite Vaših podataka. 

Uvod

Ova politika privatnosti i kolačića („Politika privatnosti“) sadrži podatke koji se koriste na www.easypass.rs.

Posvećeni smo zaštiti privatnosti naših korisnika i kupaca. Ova Pravila o privatnosti imaju za cilj da vas informišu o načinu na koji prikupljamo, definišemo i koristimo informacije koje vas mogu identifikovati, kao što su vaše ime, adresa e-pošte, broj telefona i drugi podaci za kontakt ili internetski identifikatori, druge informacije koje nam dajete prilikom korišćenja platforme („Lične informacije“) kao i kolačiće koje koristimo. Molimo vas da pažljivo pročitate ovu Politiku privatnosti.

Za korisnike EasyPass platforme, nezavisni kontrolori podataka su: 

1. Udruženje gradjana “Easy Pass”, Bulevar Zorana Djindjića 35, 11070 Novi Beograd, Srbija, adresa e-pošte support@easypass.rs koji podatke koristi za procesiranje zakazivanja i

2. Korisnici koji postavljaju oglas na EasyPass platformu

Koje podatke prikupljamo?

Kada posetite i / ili koristite našu platformu ili nas kontaktirate, možemo prikupiti sledeće informacije:

 1.  Lične informacije koje odlučite da podelite sa nama kada registrujete nalog, pretplatite se na e-poruke, biltene i upozorenja i koje nam dajete prilikom korišćenja naših usluga, uključujući podatke koji su uneti u našu platformu za zakazivanje časa i koji su uključeni u vaše komentare, preglede ili odgovore u anketama. Tokom zakazivanja ili ostavljanja utisaka, dobrovoljno nam možete dostaviti osetljive lične podatke, ako su relevantni za uslugu ili proizvod koju tražite ili ocenjujete.
 2.  Ako odlučite da komunicirate sa nama (na primer, putem Platforme, live chata, e-pošte, telefona, SMS-a ili društvenih medija), zabeležićemo činjenicu da ste nas kontaktirali, sadržaj vaše i naše komunikacije, vaše kontakt podatke i druge jedinstvene identifikatore, uključujući IP adresu i prikazno ime.
 3.  Informacije o vašim posetama i korišćenju platforme, kao što su informacije o uređaju i pregledaču koji koristite, vaša IP adresa i lokacija, vaš identifikator za oglašivače (IDFA), datum i vreme koje ste posetili, trajanje posete, izvor upućivanja i navigacione puteve veb stranice vaše posete i vaše interakcije na Platformi, uključujući profile profesora, oglase knjiga i blogove. Imajte na umu da možemo da povežemo ove informacije sa vašim nalogom na EasyPass platformu. Molimo pogledajte odeljak o kolačićima ove Politike privatnosti za dodatne informacije o svrhama u koje prikupljamo i koristimo ove podatke.

Važno je da svi lični podaci koje nam date kada se registrujete kao korisnik ili na drugi način kada koristite Platformu budu ispravni i tačni. Ovo podrazumeva, na primer, da imamo vaše tačne podatke za kontakt (uključujući i e-poštu i broj mobilnog telefona) u svakom trenutku.

Ako planirate da nam pošaljete tuđe lične podatke trebalo bi da nam dostavite podatke te treće strane samo uz njihov pristanak i nakon što im se omogući pristup informacijama o tome kako ćemo koristiti njihove detalje, uključujući svrhe navedene u ovoj politici privatnosti.

Zaštita vaših ličnih podataka

Prenos informacija putem interneta nije u potpunosti siguran. Dakle, iako ćemo dati sve od sebe da zaštitimo vaše lične podatke, ne možemo garantovati sigurnost vaših podataka koji se prenose na našu platformu. Svaki prenos je na vaš rizik. Nakon što primimo vaše lične podatke, koristićemo stroge procedure i bezbednosne funkcije u vezi s tim podacima.

Kako koristimo vaše lične podatke?

Lične podatke koristimo da bismo vam pružili usluge i proizvode koje tražite, obradili plaćanje, pružili korisničku podršku, isporučili naš sadržaj i oglase za koje mislimo da bi vas mogli zanimati, za istraživanje kupaca, kako bismo vam poslali marketing i promotivne e-poruke i da vas obavestimo o važnim promenama na našoj Platformi.

Takođe koristimo vaše lične podatke u sledeće svrhe:

 1.  Za ispunjenje ugovora ili preduzimanje koraka povezanih sa ugovorom. Ovo je relevantno kada se na platformi pojavljujete kao korisnik EasyPass platforme i uključuje:
 •  Slanje informacije o zakazanim časovima putem e-pošte, SMS-a i push notifikacije
 • Olakšavanje vaših zakazanih časova i plaćanja
 •  Odgovora na vaša pitanja i nedoumice
 • Administracija vašeg naloga

      2.  Za aktivnosti neophodne za vođenje naših poslova i naših legitimnih interesa,        posebno:

 • Da bismo održali svoju platformu i sisteme sigurnim i sprečiti prevare, bezbednosne incidente i drugi kriminal
 • Da proverimo usaglašenost sa našim uslovima i odredbama, kao i za uspostavljanje, sprovođenje ili odbranu pravnih zahteva
 •  Da bismo vas obavestili o novinama na  EasyPass platformi i posebnim ponudama, za koje mislimo da će vam biti korisni, na primer putem e-maila i prikazivanjem reklama na veb lokacijama trećih strana, kao što je Facebook (gde saglasnost nije potrebna)
 •  Da bismo prilagodili i personalizovali marketinška obaveštenja i reklamiranje za vas na osnovu podataka koje dajete i vaše upotrebe naše Platforme, proizvoda i usluga i drugih veb lokacija (pogledajte odeljak „Kolačići“ u ovoj politici privatnosti za dodatne informacije)
 •  Da biste nam pomogli da nadgledamo, poboljšamo i zaštitimo našu platformu, proizvode i usluge i da personalizujemo našu platformu, proizvode, usluge (i one od profesora registrovanih kod nas) za vas, na osnovu informacija koje dajete i vaše upotrebe naše platforme, proizvoda i usluga i ostale veb lokacije (pogledajte dodatne informacije o odeljku „Kolačići“ u ovoj politici privatnosti)
 • Da možemo da istražimo i odgovorimo na bilo kakva pitanja ili pritužbe primljene od vas ili od drugih, u vezi s našom Platformom ili našim proizvodima ili uslugama
 • Za sprovođenje internih istraživanja i analize kako bismo videli kako se naša platforma, proizvodi i usluge koriste i kako posluju
 • Za sprovođenje istraživanja tržišta i ankete potrošača
 • Za poređenje i objavljivanje recenzija proizvoda ili usluga koje nude naši partneri i njihovo korišćenje u reklamnim kampanjama
 • Da bismo koristili komunikacije sa korisnicima u svrhe obuke, vođenja evidencije i kontrole kvaliteta. Ako kontaktirate naš tim za Korisničku podršku (support@easypass.rs), imajte na umu da će činjenica da ste nas kontaktirali biti zabeležena i vaš poziv može biti zabeležen. Biće vam rečeno da li se obavlja takvo snimanje, kao i mogućnost da se isključite od snimanja ako to želite i način da to uradite

3.    Gde nam dajete saglasnost:

 •  Da vas obaveštavamo o novostima na EasyPass platformi i posebnim ponudama, za koje mislimo da će vam biti korisne, na primer putem e-pošte, push notifikacija, SMS-a i prikazivanjem reklama na veb lokacijama trećih strana, kao što je Facebook (gde je potreban pristanak)
 •  Da bismo vam poslali informacije o takmičenjima, nagradnim igrama i anketama i detalje promotivnih ponuda i o drugim proizvodima ili uslugama drugih izabranih trećih strana, putem e-maila, SMS-a i putem push obaveštenja na sajtu
 •  Da vaše lične podatke prosledimo našim partnerima i izabranim trećim stranama, na primer, brendovima u oblasti edukacije, kako bismo im omogućili da vam u svoje ime šalju informacije o njihovim proizvodima i uslugama.
 • Za postavljanje kolačića i korišćenje sličnih tehnologija u skladu sa odeljkom „Kolačići“ u ovoj politici privatnosti i informacijama koje su vam date kada se te tehnologije koriste
 • U drugim prilikama kada vas pitamo za saglasnost, koristićemo podatke u svrhu koju objašnjavamo u to vreme
 •  Za potrebe koje su propisane zakonom: Da odgovorimo na zahteve države ili u svrhu sprovođenja zakona i organi vlasti ukoliko žele da sprovedu istragu; Da bi se ispunili zakonski i regulatorni zahtevi.

Povlačenje saglasnosti ili prigovor na neki drugi način direktnom marketingu

Svaku Vašu saglasnost u smislu ovog dokumenta uvek možete povući, mada možemo imati i druge pravne osnove za obradu vaših podataka u druge svrhe, poput gore navedenih. U nekim slučajevima smo u mogućnosti da vam pošaljemo direktan marketing bez vašeg pristanka, gde se oslanjamo na naše legitimne interese. Imate apsolutno pravo na odustajanje od direktnog marketinga u bilo kom trenutku. To možete učiniti ako sledite uputstva iz komunikacije ukoliko se radi o elektronskoj poruci ili nas kontaktirate koristeći detalje navedene u nastavku.

Ako se želite odjaviti od primanja komunikacija koje vam poslao EasyPass, to možete učiniti kontaktiranjem nas na easypass.rs@gmail.com

U slučaju marketinga putem e-pošte, molimo dozvolite 48 radnih sati da se vaša adresa e-pošte ukloni iz našeg sistema.

Ako želite da se odjavite od primanja komunikacija koje su vam poslali Partneri i treće strane, direktno kontaktirajte partnera ili treću stranu. U slučaju naših partnera, ako vam je potrebna naša pomoć u vezi s tim, rado ćemo učiniti sve što možemo kako bismo vam pomogli..

Deljenje ličnih podataka sa trećim licima

Prema bezbednosti i načinu obrade vaših ličnih podataka odnosimo se veoma ozbiljno i nikada nećemo prodati vaše lične podatke ni pod kojim uslovima.

Međutim, možemo da otkrijemo vaše lične podatke odabranim trećim licima u određenim situacijama:

– Ako zakazujete čas ili na bilo koji drugi način sarađujete sa EasyPass platformom koja se koristi u ime treće strane, tada će se Vaši kontakt podaci i detalji Vašeg zakazivanja proslediti odgovarajućoj trećoj strani.

– Trećim licima – dobavljačima usluga koji obavljaju funkcije u naše ime u vezi sa Platformom ili na neki drugi način u vezi sa vođenjem našeg poslovanja, pružanjem EasyPass usluga (na primer, obrada plaćanja kreditnim karticama, hosting veb lokacija, sprovođenje anketa istraživanje tržišta, pružanje analize društvenih medija, pružanje marketinških usluga putem e-pošte, alata za analizu podataka i upravljanje komunikacijama o uslugama korisnika, uključujući telefonske pozive i live chat).

– Profesorima kod kojih zakažete čas na našoj Platformi, gde delujemo kao posrednik za rezervaciju isključivo kao provajder tehnologije. Vaše informacije se dele kako bi: zakazivanje bilo olakšano; ako ste se odlučili za primanje marketinških poruka e-pošte od partnera sa kojima rezervišete, te e-poruke mogu vam biti poslate sa vestima i posebnim ponudama.

– Brendovima trećih strana sa kojima sarađujemo na proizvodima, uslugama, takmičenjima i kampanjama

– Medijskim agencijama i partnerima za oglašavanje kako bi pokrenuli ciljane marketinške kampanje (pogledajte odeljak „Kolačići“ u ovoj politici privatnosti za dodatne informacije o mrežnim praksama oglašavanja)

– Ostalim trećim licima, u svrhu poboljšavanja našeg poslovanja i naših proizvoda, sadržaja, usluga ili oglašavanja, uključujući na primer, slanje e-komunikacija ili objavljivanje recenzija proizvoda i usluga nas i naših partnera

– Ukoliko kupujemo, prodajemo ili prenosimo bilo koji udeo ili imovinu udruženja ili zapadnemo u stanje nelikvidnosti, bankrota ili stečaja, možda ćemo morati da otkrijemo vaše lične podatke prodavcu ili kupcu takvog posla ili imovine, prema potrebi

– Ako smo u obavezi da otkrijemo ili delimo vaše lične podatke da bismo ispunili bilo koju zakonsku obavezu ili da bismo primenjivali naše uslove i odredbe i druge sporazume ili zaštitili prava, imovinu ili bezbednost naših kupaca ili drugih. Ovo uključuje razmenu informacija sa drugim kompanijama i organizacijama radi zaštite od prevare i smanjenja kreditnog rizika

– Vlastima i drugim trećim stranama kako to nalaže ili dopušta zakon, uključujući, ali ne ograničavajući se na njih, kao odgovor na sudske naredbe. Takođe možemo otkriti informacije o korisnicima kada imamo razloga da verujemo da neko nanosi povrede ili ometa naša prava ili imovinu, druge korisnike naše Platforme ili bilo koga drugog kome takve aktivnosti mogu naštetiti.

Napominjemo: objavljivanjem bilo kakvih ličnih podataka na bilo kojem javno dostupnom području naše Platforme (poput odeljka sa utiscima,na vasem profilu ili komentari na blogu), takve informacije mogu biti prikupljene od trećih strana nad kojima nemamo kontrolu. Nismo odgovorni za upotrebu takvih informacija od strane trećih lica.

Molimo vas da stoga budete obazrivi i pažljivi pre nego što obelodanite lične podatke koji će biti objavljeni na javnim delovima Platforme. Takođe bi trebalo da izbegavate otkrivanje na javnim delovima Platforme bilo kakvih ličnih podataka koji se mogu koristiti za identifikaciju (kao što su vaše ime i prezime, starost, kućna ili poslovna adresa).

Vaša prava u vezi sa vašim ličnim podacima

U vezi sa ličnim podacima koje imamo o vama, možete od nas zahtevati:

– Da ispravimo, izbrišemo ili ograničimo obradu vaših ličnih podataka

– Kopiju vaših ličnih podataka

– Da dobijete lične podatke koje nam dajete radi ugovora ili uz vaš pristanak u strukturiranom, mašinski čitljivom formatu i da tražite od nas da te podatke prenesemo u drugu organizaciju

– Da prigovorite na obradu vaših ličnih podataka u nekim okolnostima (posebno tamo gde ne moramo da ih obrađujemo da bismo ispunili ugovorni ili drugi zakonski uslov, ili gde podatke koristimo za direktan marketing).

Vaša prava u vezi sa vašim ličnim podacima su u nekim situacijama ograničena. Na primer, ako bi ispunjavanje vašeg zahteva otkrilo lične podatke o drugoj osobi ili ako imamo zakonski zahtev ili ubedljiv legitiman osnov, možemo nastaviti da obrađujemo lične podatke koje ste od nas tražili da izbrišemo. 

Ako želite da iskoristite neko od gore navedenih prava, kontaktirajte nas na support@easypass.rs. 

Druge veb lokacije povezane sa našom Platformom

Nismo odgovorni za postupke na veb lokacijama povezanim sa ili od naše Platforme niti za informacije ili sadržaje na njima. Često se linkovi do drugih veb lokacija pružaju samo kao pokazivači na informacije o temama koje mogu biti korisne korisnicima naše Platforme.

Imajte na umu da kada koristite vezu za prelazak sa naše platforme na drugu veb lokaciju, naša politika privatnosti više nije na snazi. Vaše pregledavanje i interakcija na bilo kojoj drugoj veb lokaciji, uključujući veb lokacije koje imaju vezu na našoj Platformi, podležu sopstvenim pravilima i pravilima te veb lokacije. Uvek pročitajte ta pravila i smernice pre nego što nastavite.

Društveni mediji i sadržaj koji stvara korisnik

Na našoj platformi korisnicima je omogućeno da predaju sopstveni sadržaj. Imajte na umu da je bilo koji sadržaj dostavljen našoj platformi dostupan javnosti, i potrebno je da vi budete oprezni u pružanju određenih ličnih podataka, npr. finansijske informacije ili detalji o adresi putem ovih platformi. Nismo odgovorni za bilo kakve radnje koje su preduzele druge osobe ako objavite lične podatke na nekoj od naših platformi društvenih medija, npr. Facebook ili Instagram. Takođe pogledajte odgovarajuće politike privatnosti i kolačića na platformama društvenih medija koje koristite.

Promene u našoj politici privatnosti

Ako promenimo naše politike i postupke o privatnosti, objavićemo te promene na našoj Platformi kako bismo vas obavestili o tome koje podatke prikupljamo, kako ih koristimo i pod kojim okolnostima ih možemo otkriti.

Gde čuvamo vaše lične podatke

Podaci koje prikupljamo od vas mogu se prebaciti i sačuvati na odredištu izvan Republike Srbije, uključujući i za potrebe obrade tih podataka od strane odabranih trećih strana, kako bi se olakšalo EasyPass poslovanje. 

Pojedini obrađivači koji mogu da pristupe ličnim podacima, imaju sedište u stranim zemljama, i to pre svega u državama članicama EU odnosno u državama članicama Konvencije Saveta Evrope 108. Iznošenje podataka u ove države se vrši na osnovu podrazumevanog nivoa primerene zaštite ličnih podataka u tim zemljama, u skladu sa zakonom.

Ukoliko pojedini obrađivači imaju sedište izvan gore pomenute grupe zemalja, iznošenje podataka bi bilo moguće isključivo uz primenu odredbi člana 65. ZZPL kojim se reguliše prenos uz primenu odgovarajućih mera zaštite.

Zadržavanje podataka

Vaše lične podatke zadržavamo onoliko dugo koliko je potrebno da ispunjavamo aktivnosti utvrđene u ovim Pravilima privatnosti ili onoliko dugo koliko to dozvoljava važeći zakon. 

Naša politika o kolačićima

Kao i ostale komercijalne veb lokacije i aplikacije, i naša Platforma koristi standardne tehnologije, uključujući kolačiće i slične alate, uključujući zapise veb servera, tokene, piksele, lokalnu memoriju, identifikatore uređaja i ID-ove praćenja (zajedno u ovom dokumentu nazvani „kolačići“)  za potrebe navedene u nastavku.

Imajte na umu da treće strane prikupljaju i koriste podatke iz kolačića koji su postavljeni na Platformi. Ova politika privatnosti možda ne opisuje prakse privatnosti takvih trećih lica. Preporučujemo vam da pročitate pravila o privatnosti ovih trećih strana i, ako  želite da nemaju podatke koje prikupljaju, sledite njihove postupke za odustajanje tamo gde postoje. Pregledajte odeljak „Kako mogu da promenim svoje postavke„ kolačića“? za dodatne informacije.

Zašto koristimo kolačiće?

1. Strogo potrebne / transakcijske svrhe

Upotreba kolačića u ovu svrhu je od suštinske važnosti za ispravno funkcionisanje naše Platforme, da bismo vam omogućili kretanje po našoj platformi i korišćenje naših funkcija, za administraciju sistema, za sprečavanje lažnih aktivnosti, da biste bili prijavljeni sa jedne stranice na drugu ili da bismo mogli da zapamtimo koje usluge ste izabrali. Ovi kolačići se ne mogu isključiti jer naša Platforma bez njih ne može pravilno funkcionisati.

2. Svrha funkcionalnosti

Korišćenje kolačića u ovu svrhu omogućava nam da poboljšamo i pojednostavimo vaše korisničko iskustvo. Na primer, pamte izbor koji ste napravili, kao što je grad ili zemlja iz koje posećujete našu Platformu, jezik, parametre pretraživanja, kao što su datum, područje ili kategorija, i pomažu u prepoznavanju problema sa našom Platformom (kao što su incidenti sa padom sistema). One se zatim mogu koristiti da vam pruže iskustvo pogodnije vašem odabiru i prilagode i poboljšaju vašu posetu našoj Platformi. Informacije koje ove tehnologije prikupljaju mogu se identifikovati lično, kao što su detalji vašeg prijavljivanja. Ne mogu pratiti vašu aktivnost pregledavanja na drugim veb lokacijama ili aplikacijama izvan Platforme. 

3. Svrha performansi

Upotreba kolačića u ovu svrhu omogućava nam da bolje razumemo koliko korisnika posećuje našu platformu, kako korisnici dolaze i pregledavaju ili koriste našu platformu i koji delovi naše platforme su najpopularniji. Ovo nam pomaže da poboljšamo platformu, poput navigacije i iskustva u interfejsu i da poboljšamo naše proizvode i usluge. Da bismo to postigli, prikupljamo informacije o tome kako ljudi koriste našu platformu i koriste tehnologije trećih strana u ove svrhe, uključujući Google Analitics, Hotjar, Firebase, Crashlitics, Fullstory i Intercom. Mi koristimo i ove Kolačiće da bi nam pomogli da merimo efikasnost naših mrežnih marketinga i reklamnih aktivnosti. U tu svrhu koristimo neke kolačiće treće strane, uključujući (ali ne ograničavajući se na njih) DoubleClick, Google Adwords, Bing i alate koje pružaju platforme društvenih medija (uključujući Facebook, Pinterest, Instagram, Viber i Snapchat).

4. Oglašavanje i ciljanje u svrhu oglašavanja

Upotreba kolačića u ovu svrhu omogućava nam prikazivanje oglasa na i izvan Platforme i prikupljanje informacija o vašim navikama pregledavanja i upotrebi Platforme kako bismo reklame učinili relevantnijim i personalizovanijim za vas i vaša interesovanja. Možemo koristiti tehnologije ponovnog marketinga kako bismo omogućili trećim stranama da vam prikazuju relevantne i personalizovane oglase putem njihovih mreža. Oni se takođe koriste da identifikuju da ste videli određeni oglas, da ograničite broj prikaza oglasa, kao i da pomognete u merenju efikasnosti reklamne kampanje. U tu svrhu koristimo neke tehnologije trećih strana, uključujući, ali ne ograničavajući se na Google Analitics, Facebook Analitics, Bing i AppsFlyer. Tehnologije su takođe postavljene na društvenim mrežama za reklamne i ciljane svrhe (uključujući Facebook, Instagram, Pinterest i Snapchat).

Ove tehnologije pamte veb lokacije koje posećujete i informacije se dele sa drugim stranama, poput oglašivača. Kada koristimo treće strane u svrhu oglašavanja i ciljanja, možemo otkriti: Informacije koje se mogu lično identifikovati, kao što su adresa e-pošte, ID narudžbe, mesto; Opšti, zbirni ili anonimni podaci koji se odnose na vaše posete i korišćenje naše Platforme; ili informacije u pseudonimiziranom obliku kao što su ID / kod kolačića u pretraživaču ili kriptografski hashtag vaše adrese e-pošte koji će nam pomoći da prilagodimo i prikažemo naše oglase na drugim servisima. Ovaj ID ili kod se podudaraju sa vašim ekvivalentnim jedinstvenim kodom na sličan način na koji kod generišu naši partneri za prilagođavanje oglasa prema vama.

Kompanije trećih strana koje koristimo za ciljanje i reklamiranje imaju svoje politike privatnosti o kojima biste trebali detaljno da pročitate.

Facebook Targeting: Ove kolačiće je postavio Facebook. Facebook koristi kolačiće za upravljanje društvenom prijavom i za prikupljanje podataka o interesovanjima svojih korisnika. Facebook koristi ove podatke za isporuku ciljanog oglašavanja tokom vašeg pregledavanja / dok ste na mreži.

Doubleclick Advertising: Doubleclick je Google-ova razmena oglasa u realnom vremenu uz nadmetanje. Ovi kolačići osiguravaju da na pažljivo odabranim veb lokacijama trećih strana možete videti ponude EasyPass-a nakon napuštanja platforme.

Google ciljanje: Ove kolačiće je postavio Google. Ovi kolačići omogućavaju Googlu da utvrdi interese posetilaca i osiguravaju da vas relevantna EasyPass reklama dosegne na veb stranicama ili pretragama. Ovi kolačići se takođe mogu koristiti za čuvanje korisničkih podešavanja, verifikaciju Google korisničkih naloga.

Kako promeniti postavke kolačića?

U nastavku pronađite nekoliko načina na koje možete upravljati svojim podešavanjima kolačića na mreži. Molimo vas da pogledate i politiku privatnosti i kolačiće relevantne treće strane za više informacija.

Većina pregledača i uređaja omogućava vam uklanjanje tehnologija praćenja i / ili blokiranje podešavanja novih tehnologija praćenja. Da biste isključili tehnologije praćenja, pogledajte meni „pomoć“ na vašem pregledaču ili posetite podešavanja uređaja. Međutim, imajte na umu da:

 (a) ovo možda nije na snazi za sve tehnologije praćenja i (b) isključivanje tehnologija praćenja može ograničiti vašu upotrebu veb lokacija i / ili odložiti ili uticati na način njihovog rada.

Koristite podešavanja svog mobilnog uređaja da konfigurišete svoje postavke oglašavanja.

Google Analitics: Ako više ne želite da podatke prijavljuje Google Analitics, možete da instalirate dodatak za pregledač za Google Analitics Opt-Out prateći ovde uputstva:https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Možete se isključiti iz upotrebe kolačića od strane Googlea tako što ćete posetiti stranicu za odjavljivanje Google oglašavanjahttps://www.google.com/policies/technologies/ads/.

Facebook oglasi: Možete da kontrolišete kako Facebook koristi podatke za prikazivanje oglasa tako što ćete isključiti oglase koji se mogu zasnivati na interesovanjima i / ili vašem odnosu sa određenim oglašivačima u podešavanjima postavki oglasa. Za dodatne informacije posetite razne Facebook stranice koje vam omogućavaju da saznate više o Facebook oglasima i kolačićima i da ažurirate svoja podešavanja: https://www.facebook.com/policies/cookies/ https://www.facebook.com/about/adshttps://www.facebook.com/ads/preferences/edit/

Imajte na umu da iako ste odustali od primanja naših marketinških komunikacija putem e-pošte ili putem gore opisanih metoda u odeljku „Povlačenje saglasnosti ili na drugi način prigovora direktnom marketingu“, možda ćete i dalje videti naše neciljane oglase dok ste na mreži, ako se vaši interesi na Facebooku poklapaju sa segmentom publike (koji je unapred definisao Facebook) sa kojim je takođe povezan i naš posao. Ne kontrolišemo da li su ti oglasi prikazani.

U slučaju trećih lica koja nisu navedena u ovom odeljku, obratite se njihovim relevantnim pravilima o privatnosti i kolačićima da biste saznali više o oglasima koji su vam prikazani dok ste na mreži i kako se možete odjaviti.

Za dodatna pitanja u vezi privatnost i zaštite podataka obratite nam se elektronskom poštom, na adresu support@easypass.rs

Dana: 01.04.2022.