O nama


Dobrodošli na EasyPass!

Platforma na kojoj možeš pronaći profesora iz bilo kog predmeta i zakazati privatni čas u svega par klikova!

Kako je ideja nastala?

Nas dve, Jana i Marijana, imale smo ovu ideju još kao studentkinje ekonomije. Svesne činjenice da su svi studenti, baš kao i učenici osnovnih i srednjih škola, stalno u potrazi za kvalitetnim predavačima koji će im kroz individualnu nastavu i privatne časove pomoći da savladaju gradivo.

Dolaženje do preporuke nije nimalo lako, raspitivanje, oglasi, traženje broja telefona na Facebook grupama. Zahteva puno vremena, možda vam preporučeni predavač ne odgovara i geografski je ograničeno ukoliko su u pitanju časovi uživo.

Sa druge strane omogućiti predavačima, ljudima koji poseduju znanje iz određene oblasti, da budu vidljivi velikom broju učenika i studenata kojima je potrebna njihova pomoć.

Zato, EasyPass ima savršeno jasnu misiju: brzo i lako povezivanje predavača i pojedinaca kojima su potrebni privatni časovi iz raznih oblasti.

Zašto online časovi?

Zato što smo se svi uverili tokom korone da zahvaljujući digitalnim alatima možemo da učimo online jednako kvalitetno i interaktivno kao i uživo. Pored toga, štedi nam dosta vremena i ruši geografke barijere, možemo imati čas gdegod da se nalazimo. 

Način zakazivanja časova i proces registracije profesora možete videti ovde.

Tim

Mi smo mladi tim entuzijasta koji želi da promeni način zakazivanja privatnih časova na našim prostorima! Gradeći edukativnu platformu omogućavamo da svako dobije pristup traženim znanjima i veštinama koje mogu da promene život. 

Da Vam se predstavimo, Jana & Marijana, glavni krivci ove platforme. Zadužene za sve aktivnosti kako bi platforma nudila što bolju uslugu, imala što više korisnika i za uvođenje novina po vašim potrebama.  

Treći član tima je Mladen, sjajni programer koji vodi računa da sve funkcioniše savršeno i da prema vašim potrebama oblikuje opcije koje platforma nudi.

Naša vizija je da pomognemo studentima da dostignu svoj maksimalni potencijal kroz inovativno online podučavanje. Tu smo da omogućimo da svaki pojedinac ima pristup edukaciji.

Misija EasyPass-a je da omogući jednostavnije i brže povezivanje profesora i ljudi kojima su potrebni privatni časovi iz različitih oblasti obrazovanja. Time, svaki učenik ima mogućnost da pronađe adekvatnog predavača online, u pravom trenutku, za pristupačnu cenu, gde god da se nalazi.

Drago nam je što ste tu!

Ukoliko ste u potrazi za profesorom koji će vam pomoći da savladate gradivo, naučite strani jezik, pripremi za prijemni ispit, na pravom ste mestu. Sigurno ćete pronaći odgovarajućeg na EasyPass-u.

Ukoliko imate neku sugestiju ili ideju kako da unapredimo EasyPass budite slobodni da nam pišete na support@easypass.rs ili na društvenim mrežama. 

Zakaži čas, začas.

Veseli pozdrav,

EasyPass tim